Wireguard on OSX

Looking for assistance with a cryptostorm connection issue? Post here & we'll help out. Also: if you're not sure where to post, do so here & we'll move things around as needed. Also: for quickest support, email our oddly calm & easygoing support reps at support@cryptostorm.is :)
supashot
Posts: 2
Joined: Mon Sep 06, 2021 11:29 pm

Wireguard on OSX

Post by supashot » Tue Sep 07, 2021 12:02 am

I read https://cryptostorm.is/wireguard for for OSX but no guide for the official Wireguard app from the appstore

My concern is similar to my previous post related to GL-Inet Slate router: viewtopic.php?f=32&t=29421

cryptostorm requieres a token (that I paid) and public key to add a peer.

The only way is to create a empty profile in WireGuard app on OSX and copy/paste the public key to https://cryptostorm.is/wireguard it will then give you the ip and the PSK. I can then pass it to https://cryptostorm.is/wgconfzip and download my config files. I import them successfully, I can connect but no internet. Host resolution works when I ping but no traffic.

Any suggestions or experience with the official OSX Wireguard app?

nielsruft
Posts: 1
Joined: Fri Sep 03, 2021 5:26 am

Re: Wireguard on OSX

Post by nielsruft » Fri Oct 01, 2021 1:17 am

Same issue here.

Received my login on Monday, hashed the token, followed the instructions for Android and macOS (latest version of wg, it's working with my personal wg setup), but not able to receive packets, neither with Android nor macOS.

Deleted the Keys already and started from scratch, but still unlucky.

Any idea?

Thanks!

kriptopoulin
Posts: 13
Joined: Wed Feb 23, 2022 10:32 am

Re: Wireguard on OSX

Post by kriptopoulin » Mon Mar 14, 2022 11:29 am

exactly Same issue here.
Deleted the Keys already and started from scratch, please let me knowif any buddy know the solution.

kriptopoulin
Posts: 13
Joined: Wed Feb 23, 2022 10:32 am

Re: Wireguard on OSX

Post by kriptopoulin » Wed Mar 16, 2022 10:48 am

You're doing great work. Thanks for sharing with the community.

whitesaf
Posts: 2
Joined: Mon Jun 21, 2021 10:05 am

Re: Wireguard on OSX

Post by whitesaf » Mon Jul 25, 2022 5:36 am

There was a bug or sun fin that they sorted for us Mac dudes.Im told it was finally fixed it was at their end. I was getting exactly the same thing connecting and looked fine but actually connected to a big fucking zero . I spent fucking days doing it again and again with the same result. When it works it is super fast so I am really glad to hear that they finally got around to fixingit

Post Reply