DNS Leak Test page not loading images

Looking for assistance with a cryptostorm connection issue? Post here & we'll help out. Also: if you're not sure where to post, do so here & we'll move things around as needed. Also: for quickest support, email our oddly calm & easygoing support reps at support@cryptostorm.is :)
MOQ888
Posts: 79
Joined: Sun Apr 02, 2017 6:31 pm

DNS Leak Test page not loading images

Post by MOQ888 » Fri Mar 13, 2020 6:52 am

The page seems to load up but after hitting Test the images are returned with what looks like a broken page.

Hopefully it'll get looked at

MOQ888
Posts: 79
Joined: Sun Apr 02, 2017 6:31 pm

Re: DNS Leak Test page not loading images

Post by MOQ888 » Sat Feb 13, 2021 3:45 pm

Welcome back df!

CS has been working fine for me the whole time but of course we are all pleased you have been able to return and get started on various fixes.

During this time I've periodically checked the CS DNS Leak page and it misbehaved as described until recently, no doubt attended to on your return.

However ... right now I'm connected to CS, the website confirms my IP as connected to CS (173.208.77.90) but the DNS Leak Test page tells me I'm not using CS DNS (red 108.162.214.148).

ipleak.net shows one US DNS IP (172.69.32.96) while ipleak.org shows several other US DNS (172.69.32.34 cloudflarenet, 23.19.67.116 leaseweb-USA-LAX-11, 108.162.214.50 cloudflarenet).

I'm pretty confident my DNS isn't leaking (I'm in Orstray-yah), but it'd be ideal if the other cloudflare DNS IP (108.162.214.148) was confirmed as CS DNS or not.

Post Reply